vineri, 1 octombrie 2010

Doar eu.




EU? Cine sunt eu? Nici macar eu nu stiu, pot sa fiu cea mai buna prietena a ta, pot fi poate cea pe care o urasti, pot fi doar o "tipa" pe care o stii din vedere, pot fi orice pentru tine.

Ce o sa fac? Nu stu..am multe vise, am multe sperante, dar momentan ma gandesc la lucruri frumoase si traiesc in prezent. Poti sa te astepti din partea mea la multe, dar numai eu stiu ce o sa fac, desi uneori am impresia ca nici eu nu stiu .

Ce vreau? Oh..din nou, vreau mult prea multe, chiar pot sa spun ca sunt o persoana destul de lacoma sau cel putin posesiva.

Cum ma comport? Pai sa vedem..uneori sunt un copil, alteori sunt serioasa. Poti spune ca sunt rasfatata, dar nu sunt..poate am fost candva, dar acum nu mai sunt. Ma comport dupa cum ma simt.

Cum ma simt? Sunt de obicei fericita si cu zambetu cat casa, dar mno mai sunt momente in care pur si simplu imi vine sa ma bat singura, desi cred ca s-ar oferi alti sa ma bata .

Vrei sa sti ceva, intreaba.

P.S: Shakira sper sa nu fi dezamagita de cum o sa te interpretez la balul bobocilor.
O sa dau tot ce pot. :D

Un comentariu:

  1. Inocenta mea!:x Copilas mic.:x Tu esti tu, esti tot ceea esti, ce vrei sa fi si ce nu. Esti speciala in felul tau iar Shakira nu are cum sa fie dezamagita de tine! Te vei descurca de minune la bal!

    P.s. Love you :x

    RăspundețiȘtergere